Най-богатият човек на планетата Илон Мъск направи реклама на Белоградчик и

...
Най-богатият човек на планетата Илон Мъск направи реклама на Белоградчик и
Коментари Харесай

„Бях сигурен, че това е в Elden Ring“: Мъск се възхити на Белоградчик

Най-богатият човек на планетата  Илон Мъск направи реклама на Белоградчик и България.

Основателят на Tesla и SpaceX показа в своя профил в обществената мрежа Twitter фотография на крепостта „ Калето “ в Белоградчик , направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Снимката е снимана с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата цитадела. Постът на Мъск е съпроводен с текст " Бях сигурен, че това е в Elden Ring " (фентъзи видео игра) , показва Българска телеграфна агенция.
 
Pretty sure that was in Elden Ring
— Elon Musk (@elonmusk)

Белоградчишката цитадела и скалите са измежду 100-те национални туристически обекти на България. От началото на тази година обектът е посетен от близо 70 000 български и задгранични туристи. Сред хубостта на белоградчишките скали, в двора на крепостта, се осъществя за седма поредна година, концепцията на учен Пламен Карталов - летен фестивал „ Опера на върховете “. Под намерено небе феновете на операта и балета са очевидци на необикновени театрални решения и режисьорска интерпретация.

Публиката се любува на изкуството на артистите от Софийската опера и балет и гостуващи реализатори, режисьори и музиканти, сподели Росен Младенов, зам.-кмет на Белоградчик. 

Πpeз нoeмвpи минaлaтa гoдинa Илон Мъск cтaнa пъpвият чoвeĸ в иcтopиятa cъc cъcтoяниe oт 300 милиapдa дoлapa , като към днешна дата той продължава да бъде най-богатият човек на планетата, съгласно класацията на Forbes.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР